زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

لزوم حفظ هوشیاری برای صیانت از آرای مردم

لزوم حفظ هوشیاری برای صیانت از آرای مردم جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا، تأمین امنیت صندوق‌های رأی را اولویت اصلی نیروی انتظامی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 16
کد خبر: ۳۶۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در حاشیه آیین افتتاح مسجد امیرالمومنین ستاد فرماندهی پلیس فرودگاه‌های کشور با اشاره به اهمیت مناسبت دوم اسفند، صیانت از صندوق‌های اخذ رأی را اولویت اصلی نیروی انتظامی دانست.

 

وی تصریح کرد: علی‌رغم تلاش دشمنان داخلی و خارجی که با بسیج تمام امکانات و سرمایه کشورهای مرتجع منطقه سعی در برهم زدن انتخابات و یا کم رنگ نشان دادن آن دارند، مردم همیشه در صحنه با حضور پررنگ در انتخابات، وفاداری خود به نظام اسلامی را به جهانیان ثابت خواهند کرد.

 

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با تأکید بر لزوم حفظ هوشیاری برای صیانت از آرای مردم افزود: باید با هوشمندی عمل کنیم تا فریب دسیسه‌های دشمنان را نخوریم و دچار غفلت امنیتی نشویم؛ مأموریت تأمین امنیت و حضور در پای صندوق‌ها قبل، حین و بعد از انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است و ما از آمادگی لازم در این خصوص برخوردار هستیم.

 

سردار شرفی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری تصریح کرد: شرکت در انتخابات موجب می‌شود که نظام جمهوری اسلامی تقویت شود، پایداری و ماندگاری آن تأمین شود، کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند، ملّت ایران در چشم سایر ملت‌ها آبرو پیدا کند، اعتبارش بالا برود و در چشم دشمنانش ابّهت پیدا کند.

 

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری و تعامل مردم و پلیس شاهد برگزاری انتخابات سالم و بدون حادثه باشیم.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار